A Volvo Group részeként mi képezzük a világ egyik vezető szállítási megoldásokat szolgáltató vállalatának pénzügyi ágát.

A Volvo Financial Services pénzügyi szolgáltatások átfogó kínálatát nyújtja a teherautó, az építőipari munkagép, az autóbusz és a hajóépítési iparágak számára. A Volvo Financial Services által elsődlegesen támogatott márkák: Volvo Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Buses, Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks, SDLG és Eicher.

A Volvo Financial Services üzletágat 2001-ben alapították, székhelye az Amerikai Egyesült Államokban, Észak-Karolina államban, Greensboro városában található. A vállalat világszerte több mint 1400 főt foglalkoztat, ügyfeleinek több mint 40 országban nyújt pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokat.

Tiszteleten alapuló és támogató vállalati kultúránk vonzó munkaadóvá és a Volvo Group ügyfelei és márkakereskedői körében az első számú pénzügyi szolgáltatóvá tesz bennünket. Bár nemzetközi szervezettel rendelkezünk, szolgáltatásaink nyújtása során a helyi szakértelemre támaszkodunk. Célunk, hogy hosszú távú partneri kapcsolatot alakítsunk ki és tartsunk fent ügyfeleinkkel.

A Volvo cégcsoport

A Volvo cégcsoport

A Volvo Financial Services a Volvo Group – a világ egyik vezető teherautó, autóbusz, építőipari munkagép, hajózási és ipari alkalmazású meghajtórendszerek gyártója – része.

Bővebb információk a Volvo cégcsoportról
Építse velünk a jövőjét

Építse velünk a jövőjét

Együtt, egyetlen, közös irányba mozgó csapatként igyekszünk teljesítményünket új szintre emelni – minden cselekedetünkkel. Kihívásokat kínáló és izgalmas munkahelyet kínálunk vonzó karrierlehetőségekkel olyan munkavállalók részére, akiket a fejlődés vágya hajt.

Látogassa meg karrieroldalunkat